Woningontruiming

Het leegmaken van een woning is een zware klus. Vooral als het gaat om de woningontruiming na overlijden van een dierbare. Dat is niet alleen lichamelijk zwaar, maar ook een zeer emotionele opgave;

Allbo is een betrouwbaar en professioneel bedrijf, dat u heel wat zorgen uit handen neemt; u geeft aan welke spullen uw familie en uzelf graag wil behouden, u haalt deze uit de woning of laat ze door Allbo op locatie bezorgen.

De rest doet Allbo; Wij halen alles uit de woning zoals u dat aan geeft; meubels, huisraad, vloerbedekking, gordijnen, enz. We maken alle ruimtes helemaal leeg; schuren, garages, zolders, kelders en tuinen, precies volgens uw wensen of die van de woningvereniging. We dichten de spijkergaten in de muren en verrichten kleine herstelwerkzaamheden.

Staan er nog waardevolle spullen in de woning? Daar geven wij uiteraard een vergoeding voor.

Allbo heeft alles in eigen hand; vader en zoon doen alles zelf, op deze manier gebeurt alles discreet! We hebben eigen containers en verhuiswagens, geen wachttijden en kostenbesparend!

Afval word eigenhandig gesorteerd en milieubewust afgevoerd.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak op locatie? neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een intake.